WonderBrand | Kontakt – Medarbetare
varumärke, branding, varumärkesstrategi, varumärkesarbete, försäljningsstrategi, marknadsstrategi), positionering, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, organisation, förändringsledning, analys, diagnos, HR, employer branding, marknadsföring, omvärldsanalys, konkurrentanalys, kommunikation, reklam, kommunikationstrategi, management, managementkonsulter, coaching
54596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-54596,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.1,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Wonderbrands medarbetare

Det är vi som är WonderBrand

Tillsammans bildar vi en skön mix av strategiskt tänkande och kreativ höjd. Vi älskar det vi gör och driver ständigt varandra framåt – att prestera mer, att prestera bättre. Detta ger oss energi och gör att vi hela tiden utvecklas. Allt för att du som kund skall få det allra bästa. (Dessutom arbetar vi med ett gäng duktiga och spetskompetenta konsulter och underleverantörer i vår närhet som engageras löpande för att hjälpa våra uppdragsgivare när behov uppstår.)

Gitta Hertzman Pérez

Gitta Hertzman Pérez

VD/Varumärkesstrateg
gitta@wonderbrand.se 0705-44 90 35

Gitta Herzman Pérez

VD / Varumärkesstrateg
gitta@wonderbrand.se
0705-44 90 35

Profession:
Gitta är en av grundarna av WonderBrand och hon har drivit företaget sedan starten 2005. Utöver att vara VD för bolaget är Gitta varumärkesstrategen som hittills hjälpt hundratals företag att hitta sig själva och utifrån det skapa starka varumärken.

Passion:
Gitta är energisk och handlingskraftig som få och hon brinner för förändringsprocesser och förbättringsarbete. Hon mår bäst när tempot är högt och kommer verkligen till sin rätt när hon ställs inför nya utmaningar. Gitta föreläser ofta och gärna och är dessutom oerhört aktiv som rådgivare till UF-företag samt som mentor och inspiratör för unga entreprenörer.
Karin Fritzell

Karin Fritzell

Affärsområdeschef Communication
karin.fritzell@wonderbrand.se 0737-22 23 02

Karin Fritzell

Affärsområdeschef Communication
karin.fritzell@wonderbrand.se
0737-22 23 02

Profession:
Karin är civilekonomen som bytte excelark mot kreativa briefer i samband med en (förnekad) trettioårskris, och som varit verksam som projektledare inom kommunikationsbranschen sedan dess. I rollen som affärsområdeschef för WonderCommunication gör hennes affärsmässiga kompetens likväl som hennes genuina intresse för god kommunikation maximal nytta för varje kund och projekt.

Passion:
Karin är en social kameleont som drivs av att bygga starka relationer. Med nära till skratt och långt till prestige är hon en uppskattad medarbetare av både kunder och kollegor och hon trivs som bäst när tempot är högt, stämningen god och målen överträffade.
Carina Frickeus

Carina Frickeus

Carina Frickeus

VD-assistent
carina@wonderbrand.se
0739-99 52 26

Profession:
VD-assistent och tusenkonstnär, Carina har ett finger med i det mesta och kommer till WonderBrand med lång och gedigen erfarenhet av administration och service inom det privata näringslivet.

Passion:
Hon tycker om när tempot är högt och då hon får använda sin förmåga att snabbt växla fokus efter vad som är viktigast för stunden. Carina älskar mötet mellan människor och drivs av att hjälpa sina medarbetare att prestera på toppen av sin förmåga. Det glada humöret får man på köpet!
Morgan Jakobsson

Morgan Jakobsson

Kundansvarig projektledare
morgan@wonderbrand.se 0707-40 94 62

Morgan Jakobsson

Kundansvarig projektledare
morgan@wonderbrand.se
0707-40 94 62

Profession:
Morgan är partner i WonderBrand och bidrar i synnerhet med sin långa erfarenhet inom b2b-marknadsföring och varumärkesaktivering. Som kundansvarig kommer detta framför allt till sin rätt då han förstår värdet av god kommunikation och alltid har ett gäng goda råd att dela med sig av. Morgan är dessutom vår expert på alla typer av exponeringar i form av t ex mässor, butiker, event osv.

Passion:
Morgan älskar varumärken! Han brinner för storytelling och den möjlighet det ger att bevisa varumärkens värde. Dessutom strävar han ständigt efter att låta kreativitet och idé vara verktyg för att skapa affärsnytta.
Mikaela Olson

Mikaela Olson

Kundansvarig projektledare
mikaela@wonderbrand.se 0735-20 20 22

Mikaela Olson (Mammaledig)

Kundansvarig projektledare
mikaela@wonderbrand.se
0735-20 20 22

Profession:
Mikaela kommer från kundsidan och har tidigare arbetat med kommunikations- och marknadsfrågor, senast som marknadsansvarig på ett IT-konsultföretag. Hon har en stor förståelse för de utmaningar man i den positionen dagligen ställs inför. Hon har en förmåga att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och full koll på processer samtidigt som arbetsbelastningen är hög och bredden på pågående projekt stor.

Passion:
Mikaela älskar interaktion med andra människor och har en förmåga att smälta in även i de mest udda gruppkonstellationer. Hon tycker att allt arbete blir lite roligare om man gör det med glädje och hon drivs av ett genuint engagemang och intresse av att skapa värdefulla resultat, som ger utdelning för kunden. Mikaela har en förmåga att skapa en personlig känsla och att möta kunden i förväntningar och mål. Får Mikaela som hon vill är tempot högt, glädjen stor och nivån hög.
Josephine Berqvist

Josephine Bergqvist

Josephine Bergqvist

Projektledare
josephine.bergqvist@wonderbrand.se
0738-73 15 13

Profession:
Josephine har en yrkeslivserfarenhet inom event och som restaurangchef men valde att utbilda sig vidare och har numera även en examen i Event Marketing & Management i ryggsäcken. Ett brinnande, genuint engagemang, struktur, fingertoppskänsla och en framåtanda är hennes starkaste sidor.

Passion:
Josephine har ett sinne för planering och drivs av kraften att vilja utveckla och samarbeta. Hon är en service-minded medarbetare med en förmåga att se och möta varje människa. Intresset för projektledning, varumärken, människor och möten är starkt och hon är såväl noggrann som driven framåt.
Lisa Svensson

Lisa Svensson

Lisa Svensson

Produktionsledare
lisa@wonderbrand.se
0706-76 25 53

Profession:
Lisa är en serviceminded tjej och med en bakgrund från idrottsvärlden älskar hon att arbeta målinriktat och från grunden. Med sig har hon även utbildningen Event Marketing och management.

Passion:
Lisa drivs av utmaningen i god kommunikation, att anpassa sig och att hela tiden vara under utveckling. Struktur och noggrannhet är det viktigaste i hennes arbete.
Gitte

Gitte Kraenzmer

Gitte Kraenzmer

Produktionsledare WonderMeeting
gitte.kraenzmer@wonderbrand.se
0708-13 08 11

Profession:
Gitte är teknikern med intresse för de mjuka värdena inom affärslivet. Gitte har visserligen en civilingenjörsexamen från Chalmers Entreprenörsskola men har till största delen valt att arbeta med fokus på kundvård och försäljning. Ordning och reda gillas, likväl som att skapa kvalitativa och personliga relationer till kunderna.

Passion:
Gitte drivs av stor nyfikenhet i livet som helhet, vill alltid lära sig mer och göra saker till det bättre. Gitte har alltid fascinerats av affärsutveckling samt beslutsförfarande och relationer inom affärslivet. Hon har ett stort intresse för de faktorer som avgör våra beslut, hur besluten påverkar oss och hur vi genom dem skapar vår framtid. Varje litet möte betyder ett steg mot framtiden.
Michaela

Michaela Hronek

Michaela Hronek

Produktionsledare WonderMeeting
michaela.hronek@wonderbrand.se
0708-13 09 49

Profession:
Med flera års erfarenhet av möten och konferenser har Michaela byggt upp ett stort kontaktnät inom branschen och har stenkoll på anläggningar som är värda ett besök! Michaela är spindeln i nätet som på daglig basis håller koll på allt som händer och allt som ska göras.

Passion:
Michaela är service-minded ut i fingerspetsarna. Michaelas drivkraft är också hennes mantra: Med ett leende kommer man långt och löser de flesta utmaningar!
Jenny

Jenny Grönlund

Affärsområdeschef Meeting
jenny.gronlund@wonderbrand.se 0708-13 08 30

Jenny Grönlund

Affärsområdeschef WonderMeeting
jenny.gronlund@wonderbrand.se
0708-13 08 30

Profession:
Jenny är affärsområdeschef för WonderMeeting. Från åren i USA har hon tagit med sig sin viktigaste lärdom om turismens, mötesindustrins och hotellbranschen framgångsfaktor nummer ett: Kunden i fokus! Jenny brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för varje uppdrag. Hon är lyhörd, kreativ och detaljorienterad och vet precis vad som behövs för att sätta guldkant på kunders arrangemang.

Passion:
Hennes personliga utmaning är att sätta en personlig och färgstark prägel på varje möte. Energi och glädje får hon av att växa i sina uppdrag och hitta lösningar som överraskar och överträffar kundernas förväntan. Jenny är en teamplayer, såväl med kollegor som med uppdragsgivare. Detta gör henne både relationsstark och omtänksam.
Eric Pérez

Eric Pérez

Eric Pérez

Creative Director
eric@wonderbrand.se
0708-99 44 02

Profession:
Eric är en av grundarna och han har varit WonderBrands seniora formgivare och Creative Director sedan starten 2005. Erics styrka sitter i hans förmåga att skapa hållbara företagidentiteter – den visuella förlängningen av det strategiska arbetet.

Passion:
Eric är esteten som på riktigt uppskattar när en väl genomtänkt varumärkesstrategi landar i god form och god kommunikation.
Andreas Jarlén

Andreas Jarlén

Andreas Jarlén

Grafisk formgivare
andreas@wonderbrand.se
0734-34 06 65

Profession:
Andreas har arbetat med grafisk form i två decennium, med allt från tidning och webb till retail och traditionell reklam.

Passion:
Andreas drivkraft är alltid god form. Att klura ut vad en kund har för behov och förverkliga dessa är bland de saker som han finner mest tillfredställande med arbetet.
Joakim Swedlund

Joakim Swedlund

Joakim Swedlund

Grafisk formgivare
joakim@wonderbrand.se
0733-24 91 94

Profession:
Joakim kommer från tryckvärlden och har varit verksam på ett eller annat sätt inom den grafiska branschen i snart 10 år.

Passion:
Joakim tycker att screentryck är det bästa som finns och älskar alla typer av uppdrag som utmanar hans tekniska kunnande. Han drivs av nya program, funktioner och plugins som kan effektivisera hans arbete och spetsa hans kompetens. Joakim är killen som alltid ställer upp och som trivs som bäst när det är full fart.
Karin Kärneus Bloom

Karin Kärneus Bloom

Karin Kärneus Bloom

Copywriter
karin.bloom@wonderbrand.se
0731-80 35 09

Profession:
Karin är journalisten som breddat sin yrkesroll med marknadsföring och formgivning. Har bakgrund som lokaltidningsreporter och tidningsgrundare/chefredaktör för ett föräldramagasin. Har de senaste åren arbetat som konsultande marknadsansvarig med produktion av både content och grafisk design på agendan.

Passion:
Karin drivs av nyfikenhet och en passion för att lyssna och ta del av kundens historia, styrkor, drivkrafter och målsättning. Därefter selekterar och presenterar hon den bästa storyn och det mest träffsäkra innehållet - allt med fokus på att överträffa kundens förväntan och för att skapa ett värdefullt resultat.
Jenny Lans

Jenny Lans

Jenny Lans

Ekonomiansvarig
jenny.lans@wonderbrand.se
0737-30 68 07

Profession:
Med erfarenhet av ekonomiarbete i det privata näringslivet och ett antal år inom icke-vinstdrivande verksamhet är Jenny nu tillbaka i den privata sfären med en bred erfarenhet bakom sig. Med en akademisk bakgrund inom event management och filosofi kommer hon lätt med konstruktiva idéer till lösning och förändring då hon arbetar målinriktat med resultat som fokus.

Passion:
Jenny tycker om högt tempo och omväxling men även att kunna grotta ner sig i en specifik detalj. Med inställningen att man måste i alla fall testa och att det brukar ordnar sig, löser hon det mesta.
Peter Kurzwelly

Peter Kurzwelly

Peter Kurzwelly

Verksamhetsutvecklare
peter.kurzwelly@wonderbrand.se
0768-61 00 00

Profession:
Peter är en idéspruta som drivs av nyfikenhet. Han är främst intresserad av människor och varför de gör som de gör. Med en yrkesbakgrund inom service och sälj samt en akademisk bakgrund inom ekonomi/marknadsföring samt sociologi, sökte han sig till WonderBrand för att kombinera allt detta. Peter brinner för utveckling och tittar framförallt på hur företag kan skapa tillväxt.

Passion:
Peter går igång på frågan ”varför” då han är övertygad om att människors syfte och motivation är det som driver dem. Att inspirera och att inspireras är centralt och det bästa han vet är fusionerna som kan uppstå när människor möts.
Åsa Bengtsson

Åsa Bengtsson

Åsa Bengtsson

Brand Coach
asa@wonderbrand.se
0708-18 15 78

Profession:
Åsa är Certifierad coach och utbildad i mental träning, Hon har en Fil.kand. i internationella arbetslivsstudier och har varit egen företagare i över 15 år. Åsas nisch är brand coaching och förändringsprocesser och hennes specialitet ligger i karriärrådgivning, outplacement, coaching, entreprenörskap, mentorskap och personligt varumärke..

Passion:
Åsa är coachen som är empatisk, fördomsfri och engagerad. Hon har lätt för att se samband och skapa medvetenhet. Åsa är starkt lösningsfokuserad och hon är känd för att förmedla energi och motivation.
Kim Wickell

Kim Wickell

Kim Wickell

Systemutvecklare
kim.wickell@wonderbrand.se
0702-13 70 78

Profession:
Kim är webbutvecklaren som bygger allt från anmälningsformulär till kompletta affärssystem. Han har en bred bas som utgörs av kunskap i ett stort antal programspråk. Kim fokuserar på back-end men är fullt kapabel att styra upp de mer avancerade front-end-ramverken. Kim har arbetat med programmering på heltid sedan 2007 men har haft det som sitt största intresse betydligt längre än så.

Passion:
Kims stora mål inom arbetet är integration och automatisering. Han trivs bäst i arbeten som har ett klart definierat mål eller där specifikationen är flexibel nog för att skapa något originellt. Han tycker att verktyg och optimeringar är något utav det bästa som finns. Kim lämnar sällan hemmet utan datorn under armen.
Britta Andersson

Britta Andersson

Britta Andersson

Trainee WonderMeeting
britta.andersson@wonderbrand.se
0708-736185

Profession:
Efter många års utlandsvistelse har Britta nu landat i Göteborg och på nytt börjat studera. På utbildning i Hospitality Management kan hon applicera sina erfarenheter och språkkunskaper samtidigt som hon lär sig mycket nytt om Sveriges snabbast växande basnäring: besöksnäringen.

Passion:
Lyssna! Genom detta kommer Britta till sina bästa insikter och beslut. Britta tror starkt på att alltid sätta kundens behov främst. På WonderBrand älskar hon att få vidare inblick i varumärkesförädling, strategiskt tänkande samt projektledning.
Emma Hedling

Emma Hedling

Trainee Produktionsledare
emma.hedling@wonderbrand.se 031-711 79 20

Emma Hedling

Trainee Produktionsledare
emma.hedling@wonderbrand.se
031-711 79 20

Profession:
Emma utbildar sig till konceptutvecklare inom event och besöksnäring och har sökt sig till WonderBrand under sin lia-period för att få möjligheten att använda sina kunskaper i spännande, skarpa projekt. Struktur, noggrannhet och engagemang är tre av hennes främsta styrkor.

Passion:
Emma drivs av vilja att utvecklas och inspireras. Med omtänksamhet och god samarbetsförmåga arbetar hon gärna i team. Ett starkt intresse för möten mellan människor, planering och framåtanda är vad som tagit henne till där hon är idag.