WonderBrand | Affärsområden – WonderMeeting
varumärke, branding, varumärkesstrategi, varumärkesarbete, försäljningsstrategi, marknadsstrategi), positionering, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, organisation, förändringsledning, analys, diagnos, HR, employer branding, marknadsföring, omvärldsanalys, konkurrentanalys, kommunikation, reklam, kommunikationstrategi, management, managementkonsulter, coaching
53302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53302,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.1,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Logotyp Wonder Meeting

Det är något visst med att mötas

I en värld som blir allt mer digitaliserad känns behovet av fysiska mötesplatser faktiskt större än på mycket länge. För visst är det bra med de snabba kanaler som idag finns och visst finns det mycket positivt som den digitala världen kan ge oss. Men faktum kvarstår – känslan, utbytet, upplevelsen och värmen som fysiska möten ger, den är oslagbar! Inom vårt affärsområde WonderMeeting är mötet huvudperson. Här arbetar vi med förädling av möten i alla dess former. Med utgångspunkt i frågan – Vad är syftet med mötet? – skräddarsyr vi den bästa lösningen för varje kund. För varje möte.

Hitta och boka den perfekta platsen

För att ett möte ska äga rum krävs en plats. Oavsett om du ska ha en konferens, kick off, jubileum, utbildning, event, middag eller rent av en bouleturnering – så behöver du en plats att vara på. Vi har nära samarbeten med både konventionella och mer ovanliga anläggningar i hela landet och ger dig kreativa tips och idéer efter dina önskemål. Det bästa av allt? Vår hjälp med att boka in grupper på dessa anläggningar är helt kostnadsfri för dig som kund (vid minimum 8 personer) och du betalar självklart samma pris för själva bokningen som du själv skulle fått! 

Vill du se anläggningen innan du bestämmer dig? Hör av dig, så fixar vi!

Kontakta Oss
Kvällsbild ut över havet
Gitte skrattar

Förädla och få ut max av ditt möte

Hur lyckat ett möte blir ligger i detaljerna. Och många detaljer blir det hur mötet än ser ut. Därför finns en stor vinning i att lägga lite extra tid och energi på just detta. Därmed inte sagt att detta behöver – eller ens bör – vara din tid. Istället avlastar vi dig och tar hand om detaljerna kring ditt arrangemang. Du kan istället lägga ditt fokus på att ha tid till att driva mötet och vara närvarande.

Vi ligger gärna steget före. Våra tjänster inom administration och projektledning hjälper dig att göra rätt saker – i rätt tid – före, under och efter mötet.

Ett möte är så mycket mer än ett fyrkantigt konferensrum eller en stimmig restaurang. För att hålla energin på topp och få ut det mesta av er tid – fyll ert möte med ett genomtänkt innehåll som inspirerar och motiverar. Skapa ett koncept som gör den röda tråden tydlig och gödsla med charmiga, omtänksamma och varumärkesbärande detaljer.

Tillsammans med våra kollegor på WonderCommunication och WonderManagement kan vi förädla ert möte på ett sätt som kommer att uppmärksammas, ge en positiv effekt och som deltagarna kommer att minnas.

Vill du ha idéer och förslag? Hör av dig till oss, så skickar vi inspirationsmaterial.

Exponera mera

Att exponera sig på ett mässgolv ger en fantastisk chans att både visa och leva sitt varumärke inifrån och ut på exakt det sätt man önskar. Men, för att investeringen ska löna sig, bör de affärsmässiga målen inte bara definieras – de måste också uppfyllas. Missa inte möjligheten att be om hjälp.

Tillsammans med våra kollegor på WonderCommunication och WonderManagement erbjuder vi tjänster från A till Ö; från planering och utbildning, projektledning, design och byggnation till genomförande och uppföljning.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar er!

Kontakta Oss