WonderBrand | Om oss – Hjärteprojekt
varumärke, branding, varumärkesstrategi, varumärkesarbete, försäljningsstrategi, marknadsstrategi), positionering, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, organisation, förändringsledning, analys, diagnos, HR, employer branding, marknadsföring, omvärldsanalys, konkurrentanalys, kommunikation, reklam, kommunikationstrategi, management, managementkonsulter, coaching
49920
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-49920,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.1,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Projekt som ligger oss varmt om hjärtat

Vi på WonderBrand älskar det vi gör och brinner för att hjälpa företag att utvecklas, växa och må bra. Det är inte bara vår drivkraft utan vi ser det också som en skyldighet att dela med oss av det vi kan, för att skapa nya möjligheter för fler företag.

Vi är stolta silverpartners till Ung Företagsamhet. Deras verksamhet ger oss en skön tro på framtiden. Dessutom stöttar vi aktivt unga och driftiga entreprenörer som driver UF-företag. I många år har vi varit rådgivare åt framgångsrika UF-företag, hjälpt dem i genomförandet och inspirerat dem till att fortsätta att utveckla företag. Givetvis är engagemanget även en spännande och stimulerande resa för vår egen del och vi är glada och stolta över att ha lyckats hjälpa flera av företagen till final i UF-tävlingen.
Läs mer om Ung Företagsamhet här.

Vår stora passion för företagande är också anledningen till att vi är partners till Connect Sverige Region Väst. Förhoppningsvis ger våra insatser i form av kompetenspartnerrådgivning i olika forum och processer dessa företagare kraft att växa och utvecklas på ett framgångsrikt sätt.

Men – av allt vi gör är det kanske ändå WonderChristmas som engagerar oss allra mest! WonderChristmas är vårt eget projekt sedan ett antal år tillbaka. Istället för att köpa och ge bort en massa kundjulklappar – som ändå ingen vill ha – ser vi till att i december varje år lägga såväl pengar som vår tid på att hjälpa dem som verkligen behöver det!

Connect Väst

Connect Sverige

Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Verksamheten bygger på frivilliga insatser och det är här vi kommer in; som mentorer och spetskompetenta rådgivare. Den tid vi lägger ner är meningsfull och känns som ett självklart ansvarstagande.

Läs mer om Connect Sverige här.

UF

Ung företagsamhet

Ung Företagsamhet är en ideell utbildningsorganisation vars verksamhet bland annat fokuserar på att utbilda gymnasieelever i entreprenörskap; UF-företagande.
I dessa ungdomar ser vi på WonderBrand både framtidshopp, driv och engagemang som smittar. Vi är stolta att få vara en liten del av detta viktiga arbete.

Läs mer om Ung Företagsamhet här.

Wonder Christmas

WonderChristmas

Julen handlar om så mycket mer än julklappar och mat i mängder. Julen är en tid för eftertänksamhet, medmänsklighet och värme. När tillvaron rämnar, krig rasar, det inte finns någon annan utväg än att fly och när man inte på egen hand kan sörja för sina nära och kära – då är behovet av medmänsklighet enormt. Därför hoppar vi varje år över att ge julklappar till kunder och partners och använder istället såväl pengar som vår tid till att hjälpa de som behöver det som bäst.