GRAFISK FORMGIVARE MED PASSION FÖR FOTO OCH FILM

Är du en skicklig grafisk formgivare med stort intresse och kunskap inom foto och film? Är du fri i tanken och levererar kreativa mästerverk, samtidigt som du är fena på strategisk tolkning och förvaltning? Har du lika stor känsla för färg och form som för affären? Då är du garanterat WonderBrands nästa stjärna!

Kanske har du en bakgrund som frilansare eller kanske till och med som företagare inom kommunikationsbranschen och längtar nu efter att höra hemma på en byrå på fast basis. Oavsett är du grundad och har utpräglad social kompetens. Du är skönt prestigelös och tar lika gärna tydliga instruktioner som egna beslut.

Du rör dig sömlöst mellan digitala och analoga alster och du har gjort några år i branschen. Du har koll på fotoutrustningen och du gillar verkligen jobbet bakom kameran; att fotografera, filma, entusiasmera, redigera och klippa dina egna produktioner och slutligen leverera kundnytta i olika kanaler. Du gillar förstås också att ingå i ett gott gäng av olika kompetenser och drivs av att gå i mål tillsammans med andra.

Är du den vi beskriver så vill vi komma i kontakt med dig!
Vårt behov är akut, vårt urval sker löpande och vi ger oss inte förrän vi har hittat rätt person. Därav inget sista ansökningsdatum, men skicka gärna dina handlingar så snart som möjligt.

Maila din ansökan med portfolio till info@wonderbrand.se. För frågor om tjänsten ring Sofia Mari på tel 073-421 46 06.