Kundansvarig projektledare

Är du en driven person med gedigen kompetens inom kommunikation som har erfarenhet av att driva din egen affär samt vårda och utveckla din egen kundportfölj? Har du ett rådgivande förhållningssätt och grym projektledning i blodet? Är du kanske en frilansande marknads- eller kommunikationskonsult som längtar efter ett större sammanhang? Är du trött på att sträva ensam och drömmer om kollegor att dela ansvar, bolla idéer och ta en kaffe med då och då? Ja, då låter det faktiskt som att du är vår nästa kollega!

Som kundansvarig hos oss fungerar du som dina kunders förlängda arm in på WonderBrand. Genom ditt stöd och din goda rådgivning förvandlar du kundens strategier till effektfulla marknadsinsatser. Självklart får du hjälp av alla dina kollegors spetskompetenser. Vi arbetar agilt i konstellationer som formas utifrån kund, projektets art och/eller målsättning.

Vi tror att du har ett erfaret perspektiv på företagande, starkt sinne för affärer, en proaktiv attityd och gedigen kunskap inom marknad- och kommunikationsfrågor. Du har ett stort nätverk och trivs verkligen med att bygga relationer och skapa kreativa och lukrativa samarbeten. Idag arbetar du förmodligen som konsult och har ett gäng kunder som du gärna vill arbeta vidare med. Vi tror att du tillsammans med oss kan utveckla dina kunder och skapa ännu mer värde för dem, samtidigt som du får det roligare på jobbet

På WonderBrand kommer du att
• bygga och vårda din egen kundportfölj med budgetansvar
• planera och jobba med uppföljning mot tydliga mål
• initiera och projektleda kunduppdrag vilket kräver gott samarbete med kollegor och underkonsulter, samt stenkoll på deadline och budget
• kontinuerligt nätverka och jobba omvärldsanalytiskt, samt se och ta tillvara på möjligheter

Vi är säkra på att du är en modig och charmig person med skinn på näsan. Du är riktigt vass på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du älskar förändringar och fungerar lika bra självständigt som en naturlig del av teamet. Skön energi är ett av dina mest utmärkande drag. Ena sekunden är du superprofessionell och äger rummet – i nästa är du gott avslappnad, bjuder generöst på dig själv och har nära till skratt.

På WonderBrand blir du en del av en värderingsstyrd arbetsplats i ett entreprenörsinriktat, ägarlett bolag med positiv anda, fantastiska kollegor (om vi får säga det själva!) och en gemenskap som är familjär och öppen. Vi har en tydlig vision om en värld fylld av starkare och mer kända varumärken. Vill du vara en del av vår framtid? Tveka då inte, utan skicka den ansökan redan idag!

Just nu har vår verksamhet stark vind i seglen och vi behöver dig på plats så snart som möjligt.
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@wonderbrand.se
Intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
Hör av dig till affärsområdeschef Sofia Mari på 0734–214606

Varmt välkommen med din ansökan!