Projektledarassistent med fast hand och klipp i steget

Sitter du inne på energi du sällan får ge utlopp för? Längtar du efter fart och fläkt och högt tempo? Hanterar du Office-paketet galant med ena handen och telefonen med den andra – samtidigt? Gillar du att ha många kontaktytor, väva ihop trådar, checka av to do-listor och få saker ur händerna? Och framför allt – går du igång på att skapa, planera, styra och driva projekt med järnhand? Då är du välkommen att söka till oss på WonderBrand.

Vi behöver en högerhand och ett extra handtag. Ibland assisterar du vid fotograferingar, ibland sitter du med i kundmöten, håller ordning på detaljerna och skriver kontaktrapporter. Ibland är du den som löser alla inköp och beställningar och ibland är du en administrativ räddare i nöden. Ibland driver du egna kundprojekt där god kommunikation löper som en röd tråd genom processen. Därför kan du konsten att klappa medhårs ena stunden och i nästa sekund visa med hela handen var skåpet ska stå. Du ÄR sociala medier, snabba meddelanden och återkopplingar. Har du höga ambitioner att en dag leda egna större projekt och hantera betydande kundkonton? Hos oss får du möjlighet att växa in i rollen och ta för dig i din takt.

Du har ett säljande sätt, konstant leende, ett tydligt kundfokus och god affärsförståelse. Vi uppskattar att du är driven, strukturerad, energisk, klipsk, charmig, nyfiken och hungrig. En god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet. Du vet att skratt smittar och har därför en grundmurat positiv inställning till det mesta.

För denna tjänst är det en fördel om du har ett par års erfarenhet. Kanske finns du idag på en marknadsavdelning och till och med har vana vid kontakt med underkonsulter? Eller har du har arbetat på en liten eller medelstor byrå? Om du saknar arbetslivserfarenheten har du åtminstone en utbildning i bagaget som styr mot detta håll.

Vi hoppas att ha en ny arbetskamrat på plats så snart som möjligt!

Skicka din ansökan till info@wonderbrand.se.

Vi hör av oss!