WonderBrand | Kontakt – Medarbetare
varumärke, branding, varumärkesstrategi, varumärkesarbete, försäljningsstrategi, marknadsstrategi), positionering, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, organisation, förändringsledning, analys, diagnos, HR, employer branding, marknadsföring, omvärldsanalys, konkurrentanalys, kommunikation, reklam, kommunikationstrategi, management, managementkonsulter, coaching
54596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-54596,paged-317117920,page-paged-317117920,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-3.1,select-theme-ver-3.1,fs-menu-animation-underline,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Wonderbrands medarbetare

Det är vi som är WonderBrand

Tillsammans bildar vi en skön mix av strategiskt tänkande och kreativ höjd. Vi älskar det vi gör och driver ständigt varandra framåt – att prestera mer, att prestera bättre. Detta ger oss energi och gör att vi hela tiden utvecklas. Allt för att du som kund skall få det allra bästa. (Dessutom arbetar vi med ett gäng duktiga och spetskompetenta konsulter och underleverantörer i vår närhet som engageras löpande för att hjälpa våra uppdragsgivare när behov uppstår.)

Gitta Hertzman Pérez

Gitta Hertzman Pérez

VD/Varumärkesstrateg
gitta@wonderbrand.se 0705-44 90 35

Gitta Herzman Pérez

VD / Varumärkesstrateg
gitta@wonderbrand.se
0705-44 90 35

Profession:
Gitta är en av grundarna av WonderBrand och hon har drivit företaget sedan starten 2005. Utöver att vara VD för bolaget är Gitta varumärkesstrategen som hittills hjälpt hundratals företag att hitta sig själva och utifrån det skapa starka varumärken.

Passion:
Gitta är energisk och handlingskraftig som få och hon brinner för förändringsprocesser och förbättringsarbete. Hon mår bäst när tempot är högt och kommer verkligen till sin rätt när hon ställs inför nya utmaningar. Gitta föreläser ofta och gärna och är dessutom oerhört aktiv som rådgivare till UF-företag samt som mentor och inspiratör för unga entreprenörer.
Morgan Jakobsson

Morgan Jakobsson

Kundansvarig projektledare
morgan@wonderbrand.se 0707-40 94 62

Morgan Jakobsson

Kundansvarig projektledare
morgan@wonderbrand.se
0707-40 94 62

Profession:
Morgan bidrar med sin långa erfarenhet inom b2b-marknadsföring och varumärkesaktivering. Som kundansvarig kommer detta framför allt till sin rätt då han förstår värdet av god kommunikation och alltid har ett gäng goda råd att dela med sig av. Morgan är dessutom vår expert på alla typer av exponeringar i form av t ex mässor, butiker, event osv.

Passion:
Morgan älskar varumärken! Han brinner för storytelling och den möjlighet det ger att bevisa varumärkens värde. Dessutom strävar han ständigt efter att låta kreativitet och idé vara verktyg för att skapa affärsnytta.
Mikaela Olson

Mikaela Olson

Kundansvarig projektledare
mikaela@wonderbrand.se 0735-20 20 22

Mikaela Olson

Kundansvarig projektledare
mikaela@wonderbrand.se
0735-20 20 22

Profession:
Mikaela kommer från kundsidan och har tidigare arbetat med kommunikations- och marknadsfrågor, senast som marknadsansvarig på ett IT-konsultföretag. Hon har en stor förståelse för de utmaningar man i den positionen dagligen ställs inför. Hon har en förmåga att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och full koll på processer samtidigt som arbetsbelastningen är hög och bredden på pågående projekt stor.

Passion:
Mikaela älskar interaktion med andra människor och har en förmåga att smälta in även i de mest udda gruppkonstellationer. Hon tycker att allt arbete blir lite roligare om man gör det med glädje och hon drivs av ett genuint engagemang och intresse av att skapa värdefulla resultat, som ger utdelning för kunden. Mikaela har en förmåga att skapa en personlig känsla och att möta kunden i förväntningar och mål. Får Mikaela som hon vill är tempot högt, glädjen stor och nivån hög.
Emma

Emma Boberg

Kundansvarig projektledare
emma.boberg@wonderbrand.se 0708-13 08 11

Emma Boberg

Kundansvarig projektledare
emma.boberg@wonderbrand.se
0708-13 08 11

Profession:
Emma har erfarenhet av marknadsstrategiskt arbete i rollen som marknadsansvarig och beställare av reklam samt har flera års erfarenhet som strategisk projektledare på reklambyråer. Hon är affärsorienterad och i kombination med ett kreativt sinnelag gör det henne till en nyfiken problemlösare. Ett starkt varumärke skapar affärer och grunden till ett starkt varumärke ligger i hjärtat hos verksamheten. Det här är ingen enmans-show utan ett samarbete mellan flera yrkesprofessioner. Enligt Emma är det exakt vad som gör jobbet inspirerande! Emma har över 10 års erfarenhet av projektledning i internationella miljöer.

Passion:
Affärsmässigt, kreativt och hållbart genom engagemang, fokus och glädje!
Hanna Ringmark

Hanna Ringmark

Hanna Ringmark

Projektledare
hanna.ringmark@wonderbrand.se
0702-54 47 87

Profession:
Hanna har tidigare arbetat med försäljning och marknadsföring inom modebranschen – ett arbete som inkluderat allt ifrån modemässor och internationell försäljning till fotograferingar och design. Hanna har varit beställare av kommunikativa uppdrag och de erfarenheterna tar hon med sig för att skapa framgångsrika samarbeten med kunderna på WonderBrand.

Passion:
Hanna brinner för att driva projekt framåt, med en tydlig struktur och målbild. Hon söker sig till det kreativa i livet och är alltid nyfiken på trenderna omkring oss.
Josephine Berqvist

Josephine Bergqvist

Josephine Bergqvist

Projektledare
josephine.bergqvist@wonderbrand.se
0738-73 15 13

Profession:
Josephine har en yrkeslivserfarenhet inom event och som restaurangchef men valde att utbilda sig vidare och har numera även en examen i Event Marketing & Management i ryggsäcken. Ett brinnande, genuint engagemang, struktur, fingertoppskänsla och en framåtanda är hennes starkaste sidor.

Passion:
Josephine har ett sinne för planering och drivs av kraften att vilja utveckla och samarbeta. Hon är en service-minded medarbetare med en förmåga att se och möta varje människa. Intresset för projektledning, varumärken, människor och möten är starkt och hon är såväl noggrann som driven framåt.
Karin Fritzell

Karin Fritzell

Karin Fritzell

Projektledare
karin.fritzell@wonderbrand.se
0737-22 23 02

Profession:
Karin är civilekonomen som bytte excelark mot kreativa briefer i samband med en (förnekad) trettioårskris, och som varit verksam som projektledare inom kommunikationsbranschen sedan dess. I rollen som affärsområdeschef för WonderCommunication gör hennes affärsmässiga kompetens likväl som hennes genuina intresse för god kommunikation maximal nytta för varje kund och projekt.

Passion:
Karin är en social kameleont som drivs av att bygga starka relationer. Med nära till skratt och långt till prestige är hon en uppskattad medarbetare av både kunder och kollegor och hon trivs som bäst när tempot är högt, stämningen god och målen överträffade.
Åsa Bengtsson

Åsa Bengtsson

Åsa Bengtsson

Brand Coach
asa@wonderbrand.se
0708-18 15 78

Profession:
Åsa är Certifierad coach och utbildad i mental träning, Hon har en Fil.kand. i internationella arbetslivsstudier och har varit egen företagare i över 15 år. Åsas nisch är brand coaching och förändringsprocesser och hennes specialitet ligger i karriärrådgivning, outplacement, coaching, entreprenörskap, mentorskap och personligt varumärke..

Passion:
Åsa är coachen som är empatisk, fördomsfri och engagerad. Hon har lätt för att se samband och skapa medvetenhet. Åsa är starkt lösningsfokuserad och hon är känd för att förmedla energi och motivation.
Eric Pérez

Eric Pérez

Eric Pérez

Creative Director
eric@wonderbrand.se
0708-99 44 02

Profession:
Eric är en av grundarna och han har varit WonderBrands seniora formgivare och Creative Director sedan starten 2005. Erics styrka sitter i hans förmåga att skapa hållbara företagidentiteter – den visuella förlängningen av det strategiska arbetet.

Passion:
Eric är esteten som på riktigt uppskattar när en väl genomtänkt varumärkesstrategi landar i god form och god kommunikation.
Andreas Jarlén

Andreas Jarlén

Andreas Jarlén

Grafisk formgivare
andreas@wonderbrand.se
0734-34 06 65

Profession:
Andreas har arbetat med grafisk form i två decennium, med allt från tidning och webb till retail och traditionell reklam.

Passion:
Andreas drivkraft är alltid god form. Att klura ut vad en kund har för behov och förverkliga dessa är bland de saker som han finner mest tillfredställande med arbetet.
Joakim Swedlund

Joakim Swedlund

Joakim Swedlund

Grafisk formgivare
joakim@wonderbrand.se
0733-24 91 94

Profession:
Joakim kommer från tryckvärlden och har varit verksam på ett eller annat sätt inom den grafiska branschen i snart 10 år.

Passion:
Joakim tycker att screentryck är det bästa som finns och älskar alla typer av uppdrag som utmanar hans tekniska kunnande. Han drivs av nya program, funktioner och plugins som kan effektivisera hans arbete och spetsa hans kompetens. Joakim är killen som alltid ställer upp och som trivs som bäst när det är full fart.
Karin Kärneus Bloom

Karin Kärneus Bloom

Karin Kärneus Bloom

Copywriter
karin.bloom@wonderbrand.se
0731-80 35 09

Profession:
Karin är journalisten som breddat sin yrkesroll med marknadsföring och formgivning. Har bakgrund som lokaltidningsreporter och tidningsgrundare/chefredaktör för ett föräldramagasin. Har de senaste åren arbetat som konsultande marknadsansvarig med produktion av både content och grafisk design på agendan.

Passion:
Karin drivs av nyfikenhet och en passion för att lyssna och ta del av kundens historia, styrkor, drivkrafter och målsättning. Därefter selekterar och presenterar hon den bästa storyn och det mest träffsäkra innehållet - allt med fokus på att överträffa kundens förväntan och för att skapa ett värdefullt resultat.
Oliver

Oliver Kraft

Oliver Kraft

Webbutvecklare
oliver.kraft@wonderbrand.se
0768-51 71 81

Profession:
Oliver ansvarar primärt för våra kunders webbplatser och digitala behov. Utöver att rent praktiskt projektleda och producera, sätter Oliver en ära i att sätta sig in i behovet och sedan hitta rätt lösning för varje uppdragsgivare och på så sätt säkerställa kostnadseffektivitet.

Passion:
Oliver drivs av att hitta kluriga lösningar som gör skillnad för kundernas varumärkesbyggande, kommunikation och försäljning. Att jobba med ett så snabbrörligt medium som webb passar Oliver perfekt då han konstant tar in ny information och håller sig uppdaterad kring nya tekniska gadgets och trender.
Annica Nordgren

Annica Nordgren

Annica Nordgren

Ekonomiansvarig
annica.nordgren@wonderbrand.se
031-711 79 20

Profession:
Annica har så länge hon kan minnas varit intresserad av siffror och ekonomi. Hon har många års erfarenhet från redovisningsbyråer och ekonomiavdelningar, såväl inom den kommunala verksamheten som i den privata sektorn. Annica gillar när tempot är högt – hennes främsta styrkor är att hon är effektiv, lugn och stresstålig.

Passion:
Noggranna Annica brinner för ordning och reda! Som ekonom trivs hon förstås som bäst när allt är i balans. Om något - mot förmodan - diffar, antar hon utmaningen, kavlar upp ärmarna och ger inte upp förrän mysteriet är löst.
Julia Götborg

Julia Götborg

Julia Götborg

Praktikant
julia.gotborg@wonderbrand.se
031-711 79 20

Profession:
Julia studerar programmet Marketing Management på Jönköping International Business School och skall spendera sin praktik hos oss fram till jul. Under sina studier har hon insett värdet i ett strategiskt fokus och helhetsperspektiv för att producera effektiv, hållbar marknadsföring. Nu ser hon fram emot att få lära sig hur teorin omsätts i handling.

Passion:
Julia sätter ett högt värde i att alltid leverera högkvalitativt arbete som matchar de givna specifikationerna. Hon älskar att organisera och planera in i minsta detalj, vilket hon ser fram emot att utnyttja i sitt framtida yrkesliv.