Energisk projektledare med affärsmässig örnkoll. Finns du?

Det handlar om att flyga både högt och lågt. Att med pondus och tyngd kunna hantera och leda många olika projekt samtidigt, att binda ihop lösa trådar, övervinna utmaningar och outtröttligt kunna driva ett team av producenter framåt i en ibland komplicerad tillvaro av olika förutsättningar, viljor och kompetenser. Att kunna se målet i horisonten och få samtliga att tillsammans ta sig dit – gärna samtidigt. Du är motorn och kundens bästa är ditt bränsle.

Att vara projektledare på WonderBrand innebär att kunna förstå kundernas behov, förvalta långsiktiga varumärkesstrategier, säkerställa att dessa omvandlas till taktiska projekt och skapa knivskarpa briefer med tydliga direktiv som tar vara på dina kollegors olika spetskompetenser. Det innebär ibland att äga och styra projekten från start till mål – ibland att rycka in och ta över stafettpinnen sista sträckan. Oavsett är resultatet alltid god kommunikation och/eller effektfulla marknadsföringsinsatser som för kunden genererar pengar på sista raden. Jobbet är omväxlande, oftast i högt tempo och alltid med kundens goda affär i fokus.

För att trivas tillsammans med oss krävs att du är lika strukturerad som engagerad. Du är prestigelös och inte rädd för att arbeta hårt och du ställer höga krav på dig själv, såväl som på andra.
Vi tror att du är inspirerande, energisk, ordningsam på gränsen till pedantisk, fantasifull, modig, charmig, har en hel del skinn på näsan och är van vid krävande arbetsuppgifter i högt tempo. En riktigt bra förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet.
För denna tjänst krävs det att du har i alla fall några års erfarenhet. Kanske finns du idag på en marknadsavdelning och är van vid kontakt med underkonsulter? Eller har du kanske arbetat på en liten eller medelstor byrå och har erfarenhet av att leda projekt av olika slag och storlekar? Vi är nyfikna på var du finns och längtar efter att träffa dig!

Vi hoppas att ha en ny arbetskamrat på plats så snart som möjligt!
Förlåt, men vi har just nu alldeles för mycket att göra för att kunna svara på frågor på mail eller telefon i detta skede men ser gärna att du skickar din ansökan så snart du bara kan till info@wonderbrand.se.

Vi hör av oss!