VI SÖKER EN VASS PROJEKTLEDARE MED FÖTTERNA PÅ JORDEN OCH FÖRMÅGA ATT HÅLLA MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Ok, vi erkänner att rubriken kan låta lite klyschig. Fast alla som arbetat med projektledning i vår bransch vet att det är så här det ser ut i verkligheten. Att med pondus kunna leda många olika projekt samtidigt, binda ihop lösa trådar, övervinna utmaningar och outtröttligt driva ett team av producenter framåt i en ibland komplicerad tillvaro av olika förutsättningar, viljor och kompetenser. Du är motorn och kundens bästa är ditt bränsle.

Att vara projektledare på WonderBrand innebär att lyssna till kundernas behov, analysera, tolka långsiktiga varumärkesstrategier, omvandla dessa till taktiska projekt och skapa knivskarpa briefer med tydliga direktiv som tar vara på dina kollegors olika spetskompetenser. Det innebär att äga projekten från start till mål, där resultatet alltid är god kommunikation och/eller effektfulla marknadsföringsinsatser som för kunden genererar pengar på sista raden. Det innebär att kunna rådge kring god kommunikation och smart varumärkesbyggande med lika portioner trovärdighet och kunnighet.

För att trivas tillsammans med oss krävs att du är lika strukturerad som engagerad. Du är prestigelös, inte rädd för att arbeta hårt och du ställer höga krav på dig själv såväl som på andra. Vi ser gärna att du har ett inbyggt intresse av att bevaka trender, analysera din omvärld och har en nätverkande livsstil i alla situationer. Du räknar ROI med samma självklarhet som du skriver kontaktrapporter och minglar på kundevent. En riktigt god förmåga att uttrycka sig i svenska – tal och skrift – är en förutsättning för att klara jobbet.

För denna tjänst krävs det att du har ett antal års erfarenhet. Kanske sitter du idag på en på en ansvarsfull position på en marknadsavdelning och har regelbunden kontakt med underkonsulter? Du har eventuellt arbetat på en liten eller medelstor byrå och har vana av att leda projekt av olika slag och storlekar. Du har självklart viss ekonomisk kompetens och kan arbeta med budget och tydliga mål.

Bäst teamwork och de snabbaste avstämningarna får vi när vi sitter på kontoret. Därför jobbar vi inte på distans. Däremot händer det ofta att vi sitter ute hos vår kund en eller flera dagar i veckan. 

Vi hoppas på att ha vår nya kollega hos oss så snart som möjligt!

Förlåt, men vi har just nu alldeles för mycket att göra för att kunna svara på frågor på mail eller telefon i detta skede. 

Skicka in din ansökan så snart du bara kan till info@wonderbrand.se så hör vi av oss. Vi intervjuar löpande och hoppas på att ha vår nya projektledare på plats inom kort.