Energisk projektledare med affärsmässig örnkoll. Finns du?

Det handlar om att flyga både högt och lågt. Att med pondus och tyngd kunna hantera och leda många olika projekt samtidigt, att binda ihop lösa trådar, övervinna utmaningar och outtröttligt kunna driva ett team av producenter framåt i en ibland komplicerad tillvaro av olika förutsättningar, viljor och kompetenser. Att kunna se målet i horisonten och få samtliga att tillsammans ta sig dit – gärna samtidigt. Du är motorn och kundens bästa är ditt bränsle.

Att vara projektledare på WonderBrand innebär att lyssna till och analysera kring kundernas behov, tolka långsiktiga varumärkesstrategier, omvandla dessa till taktiska projekt och skapa knivskarpa briefer med tydliga direktiv som tar vara på dina kollegors olika spetskompetenser. Det innebär att äga och styra projekten från start till mål, där resultatet alltid är god kommunikation och/eller effektfulla marknadsföringsinsatser som för kunden genererar pengar på sista raden. Jobbet är omväxlande, oftast i högt tempo och alltid med kundens goda affär i fokus.

För att trivas tillsammans med oss krävs att du är lika strukturerad som engagerad. Du är prestigelös och inte rädd för att arbeta hårt och du ställer höga krav på dig själv såväl som på andra. Den ena dagen presenterar du en strategiskt förankrad aktivitetsplan för en ledningsgrupp, den andra dagen delar du ut godis på ett event. Högt och lågt, alltså…

Vi ser gärna att du har ett inbyggt intresse av att bevaka trender, analysera din omvärld och har en nätverkande livsstil i alla situationer. Du räknar ROI med samma självklarhet som du skriver kontaktrapporter och minglar på kundevent. Vi tror att du är inspirerande, energisk, fantasifull, modig, charmig, har en hel del skinn på näsan och är van vid krävande arbetsuppgifter. En god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet.

För denna tjänst krävs det att du har några års erfarenhet. Kanske finns du idag på en marknadsavdelning och kanske till och med har vana vid kontakt med underkonsulter? Eller har du har arbetat på en liten eller medelstor byrå och har vana av att leda projekt av olika slag och storlekar? Oavsett har du självklart viss ekonomisk kompetens och kan arbeta med och mot budget och tydliga mål.

Vi hoppas att ha en ny arbetskamrat på plats så snart som möjligt!
Förlåt, men vi har just nu alldeles för mycket att göra för att kunna svara på frågor på mail eller telefon i detta skede men ser gärna att du skickar din ansökan så snart du bara kan till info@wonderbrand.se.

Vi hör av oss!